OK Fest na OPENS Youth Fairu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

OK Fest na OPENS Youth Fairu

Izvor: Herceg RTV | Datum:09.07.2015.

OK Fest i ove godine dio je ponude i sadržaja za mlade na četvrtom po redu  OPENS Youth Fairu – sajmu omladinskog turizma koji se 07. i 08. jula održao u Novom Sadu. Dobra saradnja sa ekipom EXIT-a nastavila se i kroz ovaj projekat. OK Fest se pridružio svim onim destinacijama, sadržajima, aktivnostima i ponudi sa ciljem da zajedno doprinesemo pozicioniranju Balkana kao jedne od vodećih destinacija za mlade.

I ovogodišnji Youth Fairu usmjeren je na razvoj i promociju regionalnog turističkog proizvoda omladinskog turizma. Imajući u vidu trend rasta kretanja broja turista u ovoj kategoriji na svjetskom nivou, organizatori i ove godine ističu neophodnost povezivanja sadržaja i aktivnosti namjenjenih za mlade u cijelom regionu, kako bismo strane, pa i domaće turiste što duže zadržali na ovim prostorima. Ako se uzmu ponuda i sadržaji za mlade koji iz godine u godinu postaju sve raznovrsniji, sigurno je da ovaj region ide u dobrom pravcu.

Učešće na  OPENS Youth Fairu -u je bila odlična prilika da posjetiocima ponudimo mogućnost uživanja u NP Sutjeska i sadržajima OK Festa, prije polaska na EXIT Avanturu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: