Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:17.08.2018.

Zanimljiv program pripremili smo Vam i ovoga jutra. Sinoć je koncertom Infuzija benda iz Bratunca zatvoren Prvi festival piva, a naši gosti bili su članovi benda koji čine otac i dva sina. Ovog jutra razgovarali smo i sa Ratomirom Mijanovićem, koji je izdao svoju prvi knjigu "PRIČE IZ RATOMIRA". Dvadeset tri priče o stvarnim likovima, istinitim događajima i teškim ratnim godinama, a svaka od njih posvećena je vama.U Vili „Pergoli“ trebinjskog „Podruma Vukoje“ sinoć je priređena Noć crvenih vina, gdje su domaći i strani novinari degustirali paletu različitih crvenih vina, uz specijalitete čuvenog majstora kuhinje. Gost Herceg Televizije bio je Radovan Vukoje, direktor Podruma Vukoje, koji nam je prenijela svoje utiske i ispričati šta nas očekuje večeras na Drugom salonu žilavke.
Sa nama su i Butik Stil, KapitalSoft :: Informatički Studio, Dineco namještaj po mjeri, X express, TomTailor ft Vogeli, Peko Trebinje, Apoteke Belladonna - Trebinje, Sam-Tex Company, Autounion Trebinje, Sana Linea, Klub 089, Studenac, Bar 2000, Lotex, Trial, Peron.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: