MSD Trebinje - za ljepše Trebinje (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

MSD Trebinje - za ljepše Trebinje (FOTO)

Izvor: HERCEG TV | Datum:17.08.2018.

Članovi MSD Trebinje proveli su danas akciju čišćenja užeg gradskog jezgra i prilaza našem gradu I time se uključili u veliku akciju pripremanja za krsnu slavu - Sveto Preobraženje Gospodnje.

Obzirom da ovo nije prva ekološka akcija u koju se MSD uključio ili inicirao, posao je vrlo brzo završen, jer kako kažu, kad su brojni i složni sve mogu.

Oko 80 članova MSD Trebinje danas je očistilo 6 lokacija u našem gradu: Studenac, Tini, Gradski park, te prilaze gradu u mjestima Banjevci, Aleksina međa, Gorički pravac.

Mi se uvijek vrlo rado odazovemo na sve akcije koje su društveno korisne, a posebno nam je drago kad možemo biti od koristi našim sugrađanima. Ovom akcijom smo htjeli pomoći radnicima Komunalnog preduzeća kako bi sve bilo spremno za slavu grada i za dolazak naših dragih gostiju”, kaže Srđan Ambulija, predsjednik MSD Trebinje.

MSD Trebinje i u narednom periodu planira niz društveno korisnih, humanitarnih ekoloških aktivnosti.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: