Petrović: Zgrada pošte nije na prodaju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Petrović: Zgrada pošte nije na prodaju

Izvor: radio trebinje | Datum:17.08.2018.

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović rekao je danas da zgrada Pošta Srpske u ovom gradu neće biti prodata.

On je istakao da je obavljen razgovor sa rukovodstvom trebinjske radne jedinice Pošte Srpske, nakon čega je sa generalnim direktorom Pošta Jasminkom Krivokućom dogovoreno da ne bi bilo dobro da objekat ide na licitaciju.

U zgradi Pošta Srpske u Trebinju ima viška prostora koji nisu potrebni Poštama, a stav je da institucije RS koriste taj prostor pod zakup – poput Besplatne pravne pomoći, republičkog Pravobranilaštva i Okružnog privrednog suda – koje neće biti smještene u zgradi Palate pravde čija je gradnja u toku“, istakao je Petrović.

On je dodao da bi ove institicije u narednoj godini trebalo da planiraju zakup ili kupovinu prostora u objektu Pošta Srpske, kako bi trajno riješili smještaj.

Očekujemo kvalitetno rješenje i za Pošte Srpske i institucije koje rade u Trebinju. Zadržaćemo ovaj objekat i radnici ne treba da se brinu“, poručio je Petrović.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: