Servisne informacije za 24. avgust 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 24. avgust 2018. godine

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:24.08.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 24.08.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno.

Snabdijevanje grada električnom energijom je uredno. U Ljubomirskim podvorima i Rasovcu u toku su radovi na dalekovodima pa može doći do povremenih prekida napajanja električnom energijom.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 28 pregleda i 14 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođen je jedan dječak, a u nevesinjskom jedna djevojčica. Na Odjeljenju porodilišta u Foči nije bilo poroda.

Vatrogasci su u  protekla 24 časaimali dvije intervencije – gorjelo je nisko rastinje kod Novoteksa, a pripadnici TVJ Trebinje obilaze i teren na požarištu u Ravnom.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite na servisu GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno je da su u protekla 24 časa evidentirane 3 saobraćajne nezgode, 1 u Ljubinju i 2 u Trebinju, te jedno krivično djelo u Trebinju.

U Trebinju su u 7 časova izmjerena 24 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 60%, pritisak 982 milibara, vjetar sjeverni 1 m/s, u Bileći jutros 21 stepen, u Nevesinju 15 a u Gacku 14 stepeni Celzijusa.

Zvanični portal Herceg Televizije vam nudi i servis eSmrtovnica


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: