Nevesinje: Renovirane kancelarije 'Vodovoda' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Renovirane kancelarije 'Vodovoda'

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:25.08.2018.

Javno preduzeće „Vodovod“ završilo je renoviranje i adaptaciju prostorija u upravnoj zgradi u Ulici Cara Dušana. Kancelarije u prizemlju zgrade u kojima je ranije bio smješten „Komus“ su obnovljene i opremljene novim namještajem.

Direktor „Vodovoda“ Slaviša Soknić kaže da će u renoviranim prostorijama biti uspostavljen info pult gdje će građani moći da prijave kvarove, dobiju potrebne informacije i podnesu zahtjeve za ostvarivanje usluga koje pruža ovo javno preduzeće.

U prizmelju će biti smještena i blagajna za one korisnike usluga koji se odluče da direktno izvrše uplatu računa za potrošenu vodu i kanalizaciju. Aktiviran je i broj 059/601-181 za prijavu kvarova i druge informacije.

Soknić podsjeća da je „Vodovod“ završio ugradnju cjevovoda na kružnom toku saobraćaja i da je u toku postavljanje nove vodovodne i kanalizacione mreže u bivšoj kasarni. Najavio je i radove u ulicama Miloša Obilića i 10. Hercegovačke brigade čime bi bila zaokružena rekonstrukcija mreže u zoni 1, odnosno užem gradskom jezgru.

Soknić naglašava da će nakon priključenja izvorišta Udbina na javni vodovodni sistem postojati uslovi za dalju modernizaciju vodovoda i podizanje kvaliteta usluga prema građanima.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: