Iz BORS-a Trebinje ne zaboravljaju porodice poginulih saboraca: Organizovan izlet do manastira Ostrog | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Iz BORS-a Trebinje ne zaboravljaju porodice poginulih saboraca: Organizovan izlet do manastira Ostrog

Izvor: herceg tv | Datum:27.08.2018.

U organizaciji Odbora porodica poginulih boraca pri Gradskoj boračkoj organizaciji Trebinje, a uz podršku Gradske uprave, juče je za porodice poginulih boraca organizovano jednodnevno putovanje.

Članovi porodica poginulih boraca obišli su manastir Ostrog i manastir Sv. Apostola Luke u Župi Nikšićkoj.

Iz Boračke organizacije kažu da veliku zahvalnost za razumijevanje i podršku ovim kategorijama duguju Gradskoj upravi na čelu sa gradonačelnikom Lukom Petrovićem. 

Podsjećamo, Gradska uprava Trebinje nizom programa pomaže ove kategorije, a nedavno je raspisan i Javni poziv za pomoć svim majkama poginulih boraca u Trebinju.

Pomoć će podrazumijevati sanaciju i rekonstrukciju stambenih i pomoćnih objekata. 

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović je pozvao sve majke poginulih boraca da se jave na Javni poziv i naglasio da pomoć ovoj kategoriju, za ovu godinu neće biti manja od 100.000 KM.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: