PU Trebinje: Planirano zatvaranje ulica u pojedinim dijelovima grada zbog održavanja zajedničke sjednice Vlada | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

PU Trebinje: Planirano zatvaranje ulica u pojedinim dijelovima grada zbog održavanja zajedničke sjednice Vlada

Izvor: herceg tv | Datum:29.08.2018.

Policijska uprava Trebinje obavještava sve učesnike u saobraćaju da će danas, 29. avgusta 2018. godine u Trebinju, zbog održavanja devete zajedničke sjednice Vlade Republike Srpske i Vlade Republike Srbije, biti obustave saobraćaja na sljedećim putnim dionicama i u sljedećim vremenskim periodima:

1.  Od 10,45 do 11,30 časova ul. Vojvode Stepe Stepanovića će biti zatvorena od raskrsnice ulica Njegoševa i Vojvode Stepe Stepanovića do trgovačkog objekta „Best“;

2.  Od 16,00 do 17 časova za saobraćaj biće zatvorene sledeće ulice: Njegoševa, Preobraženska, Cara Lazara, Desanke Maksimović i Herceg Stefana Kosače.

3.  U istom vremenskom periodu će biti zatvorena i ul. Nikšićki put, od raskrsnice ulica Nikšićki put i Milentija Perovića do Separacije. Saobraćaj će se preusmjeravati kroz ul. Milentija Perovića.

Iz PU Trebinje apeluju na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju saobraćajnih propisa.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: