Добро јутро Херцеговино (ВИДЕО) | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Добро јутро Херцеговино (ВИДЕО)

Извор: херцег тв | Фото: херцег тв | Датум:29.08.2018.

Заједничка сједница влада Републике Српске и Србије, на којој је планирано потписивање меморандума и споразума између двије владе биће одржана данас у Требињу. Тим поводом, гост у студију јутарњег програма Херцег Телевизије био је градоначелник Требиња Лука Петровић.
А на платоу испред Културног центра синоћ је уприличено пјесничко вече Риста Василевског и Вере Хорват, који су овога јутра били са нама у студију Херцег Телевизије. Академик Василевски до сада је објавио око 80 пјесничких књига, антологија и избора, и превео, углавном са македонског на српски језик и обратно, више од стотину дјела.Вера Хорват је есејиста, пјесник и књижевни преводилац.
Са нама су и TomTailor ft Vogeli , Peko Trebinje, Apoteke Belladonna - Trebinje, KapitalSoft :: Informatički Studio, X express, Dineco namještaj po mjeri, Sam-Tex Company, Autounion Trebinje, Butik Stil, Sana Linea, Klub 089, Studenac, Bar 2000, Lotex, Trial, Peron.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: