Сервисне информације за 31. август 2018. године | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Сервисне информације за 31. август 2018. године

Извор: ХЕРЦЕГ ТВ | Фото: ХЕРЦЕГ ТВ | Датум:31.08.2018.

Сервисне информације о раду градских служби на дан 31.08.2018 године.

Снабдијевање града Требиња водом је уредно, потврђено је из Јавног предузећа „Водовод“.

Снабдијевање града електричном енергијом је углавном уредно. Потрошачи који се напајају са трафостаница: Попово Пољице, Пијавице, Орашје-Зубци, Ложиона 1, Галичићи, Јасен и Дубочани биће повремено искључивани због редовног одржавања.

У амбуланти хитне медицинске помоћи обављено је 27 прегледа и 11 интервенција на терену.

У требињском и фочанском породилишту није било новорођених беба, а на Одјељењу породилишта у Невесињу је рођена једна дјевојчица.

Ватрогасци су имали мирну протеклу ноћ, без интервенција.

Магистрални и регионални путеви су проходни, без ванредних ограничења. Стање на путевима и граничним прелазима пратите на сервису ГПОко.

Из Полицијске управе Требиње је саопштено да су евидентирана два кривична дјела, у Билећи “Превара” и “Угрожавање сигурности” у Гацку. Такође, евидентирано је једно нарушавање јавног реда и мира у Гацку, а догодила се и једна саобраћајна незгода у Невесињу која је за посљедицу имала лакшу тјелесну повреду.

У Требињу у 07:00 часова измјерено је 19 степени Целзијуса, влажност ваздуха 74%, притисак 986 милибара, вјетар сјеверо-источни 1-3 м/с, у Билећи јутрос 15 степени, Невесиње 13, Гацко 12 и Чемерно 13 степени.

Званични портал Херцег Телевизије нуди вам и сервис eSmrtovnica.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: