Петровић: Требиње нуди богат туристички садржај током читаве године | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Петровић: Требиње нуди богат туристички садржај током читаве године

Извор: РТРС | Датум:02.09.2018.

Градоначелник Требиња Лука Петровић рекао је да је велика част што је заједничка сједница влада Српске и Србије одржана управо у овом граду.

- То нам је дало одређену снагу и вјетар у леђа који је увијек потребан. Сједница је протекла у најбољем реду, а пројекти које је град Требиње кандидовао усвојени су. Овакав вид комуникације је битан за све у Републици Српској - рекао је Петровић за РТРС и подсјетио да је донацијом Владе Србије изграђен вртић "Србија".

Говорећи о развоју туризма у Требињу, Петровић је рекао да број туриста стално расте, те да овај град нуди богате садржаје током читаве године.

- Град улаже у развој туризма, подстичемо људе, имамо 1.850 регистрованих лежајева. Требиње има туристички потенцијал, велики број људи купује некретнине у нашем граду - рекао је он.

Петровић је додао да Требиње бројним садржајима привлачи и задржава туристе.

- Желимо да се гост осјећа добро и опуштено у нашем граду, као што су се чланови двије владе осјећали током боравка у Требињу - истакао је Петровић.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: