Servisne informacije za 3. septembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 3. septembar 2018. godine

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:03.09.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 03.09.2018 godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno.

Snabdijevanje grada električnom energijom je uredno. Zbog radova na održavanju mreže, potrošači u selu Zubačke rupe povremeno neće imati struju.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 47 pregleda i 14 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođena su 2 dječaka i 1 djevojčica, dok na  Odjeljenju porodilišta u Foči i u Nevesinju nije bilo poroda.

Vatrogasci u protekla 24 časa nisu  imali intervencija.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja.  Vozačima se savjetuje dodatni oprez pri vožnji zbog mogućnosti odrona na putevima, usljed velike količine padavina. Stanje na graničnim prelazima provjerite na servisu GPOko Herceg Televizije.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje u protekla 24 časa evidentirali su dvije  saobraćajne nezgode - jednu u Bileći, koja je za posljedicu imala  povrijeđeno lice i jednu u Trebinju koja je za posljedicu imala manju materijalnu štetu.

U Trebinju, gdje je u protekla 24 časa palo 16,2 litra kiše, u 7 časova  je izmjereno 18 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 87%, pritisak 984 milibara, vjetar sjevero-istočni do 1 m/s. U Bileći je  jutros izmjereno 16 stepeni, sa 5,6 litara kiše, u Nevesinju 14 stepeni, sa 7,5 litara kiše. U Gacku, gdje je palo 2,8 litara kiše izmjereno je 14 stepeni. Na Čemernu je jutros u 7 časova izmjereno takođe 14 stepeni, a pao je 1,1 litar kiše.

Naš portal nudi i servis eSmrtovnica.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: