Servisne informacije za 14. septembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 14. septembar 2018. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:14.09.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 14.09.2018 godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno.

Snabdijevanje grada električnom energijom je uredno. U naselju Dživar doći će do prekida napajanja električne energije u periodu od 08:00 do 11:00 časova.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljen je 31 pregled i 13 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođene su 2 djevojčice, na Odjeljenju porodilišta u Nevesinju rođena je jedna djevojčica, a u Foči nije bilo poroda.

Vatrogasci u protekla 24 časa imali su 1 intervenciju, spiranje puta u Mesarima.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Danas u periodu od 16 do 17 časova, zbog radova na izgradnji Spomen sobe posvećene palim borcima na lokalitetu – Cvjetni trg u Trebinju, doći će do privremene obustave saobraćaja u Preobraženskoj ulici. Obustava će biti na potezu od raskrsnice Dositejeve ulice i Preobraženske ulice, pa do spoja Preobraženske ulice i ulice Desanke Maksimović – desna traka.

U Trebinju u 07:00 časova izmjereno je 18 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 71%, pritisak 984 milibara, vjetar sjevero-istočni 1m/s. U Bileći jutros 13 stepeni, Nevesinje 11, Gacko 9 i Čemerno 11.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: