Aktiv žena SNSD-a podržao akciju 'Hercegovac za Hercegovca' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Aktiv žena SNSD-a podržao akciju 'Hercegovac za Hercegovca'

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:16.09.2018.

Bogatom donacijom, žene Saveza nezavisnih socijaldemokrata iz Trebinja priključile su se akciji naše televizije "Hercegovac za Hercegovca".

Predsjednica Aktiva žena SNSD-a Valerija Lakić istakla je da im je čast što su one dio ove velike i humane akcije, te pozvala sve građane da slijede njihov primjer.

Potpredsjednik GO SNSD Trebinje dr Ljubica Miljanović istakla je značaj porodice i kako kaže, uprav zbog toga su se odlučile na ovaj human gest.

Podsjećamo, humanitarna akcija Herceg Televizije pokrenula je u februaru ove godine. Cilj akcije je da prikupljanjem hrane, odjeće i obuće, zajedno sa Crvenim krstom i Centrom za socijalni rad pomognemo građanima koji su u stanju socijalne potrebe.

U proteklih osam mjeseci, na vrata Herceg RTV sa kesama u rukama pokucali su mnogo i odazvali se ovoj akciji. Baš zato, naša medijska kuća i dalje nastavlja svoju humanu misiju.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: