Nevesinje: Asfaltirana ulica u Miljevcu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Asfaltirana ulica u Miljevcu

Izvor: radio trebinje | Datum:17.09.2018.

U prigradskom naselju Miljevac završeno je asfaltiranje dva kraka ulice ukupne dužine 650 metara. Ova investicija dio je šireg projekta izgradnje i sanacije puteva i ulica za koji je opština Nevesinje budžetom planirala sredstva od 780.000 KM. Radove je izvelo preduzeće „HP investing“.

Mještanin Draško Šiljegović izrazio je zadovoljstvo što je inicijativa stanovnika Miljevca prihvaćena od strane lokalne uprave. On je naglasio da veliki broj mještana koristi upravo asfaltiranu saobraćajnicu koja u nastavku izlazi na magistralni put Nevesinje – Gacko. Šiljegović kaže da su mještani povodom završetka radova priredili i malu svečanost.

Načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Slobodan Šiljegović podsjeća da rekonstrukcija i sanacija gradskih, prigradskih i lokalnih saobraćajnica podijeljena u četiri LOT-a.

−Nakon zaršetka puta u Miljevcu naredne sedmice u okviru "LOT-a 4" nastavljamo rekonstrukciju i izgradnju putne infrastrukture u prigradskim naseljima Šehovina, Solarevina i Šajbe − najavio je Šiljegović.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: