Servisne informacije za 18. septembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 18. septembar 2018. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:18.09.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 18.09.2018 godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, saopšteno je iz JP „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine. Zupci će bez napona biti u periodu od 8-11 sati, a Aleksina međa od 11-14 sati.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 24 pregleda i 17 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu nije bilo poroda, na Odjeljenju porodilišta u Foči rođena je jedna djevojčica, a u Nevesinju jedan dječak.

Vatrogasci u protekla 24 časa nisu imali intervencija.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na graničnim prelazima pratite uživo na servisu GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da su evidentirana dva krivična djela, u Trebinju “Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga”, i u Nevesinju “Nedozvoljena trgovina”. Dogodile su se i dvije saobraćajne nezgode, u Bileći i Berkovićima, sa materijalnom štetom.

U Trebinju u 07:00 časova izmjereno je 17 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 70%, pritisak 990 milibara, vjetar sjeverni do 1m/s. U Bileći jutros 11 stepeni, Nevesinje 10, Gacko 8 i Čemerno 10 stepeni.

Zvanični portal Herceg Televizije nudi vam i servis eSmrtovnica.
.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: