Servisne informacije za 20. septembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 20. septembar 2018. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:20.09.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 20.09.2018 godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je iz JP „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine. Zbog redovnog održavanja, u mjestima Mionići i Ukšići će doći do povremenog isključenja električne energije.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 30 pregleda i 6 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođena su 3 dječaka, a na Odjeljenju porodilišta u Nevesinju jedna djevojčica, a u Foči nije bilo poroda.

Vatrogasci u protekla 24 časa nisu imali intervencija.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portal www.herceg.tv.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje evidentirali su jedno narušavanje javnog reda i mira u Gacku, a dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda u Ljubinju, koja je za posljedicu imala jedno teže povrijeđeno lice.

U Trebinju u 07:00 časova izmjereno je 19 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 69%, pritisak 988 milibara, vjetar sjeverni 1-3 m/s. U Bileći jutros 14 stepeni, Nevesinje 12, Gacko 9 i Čemerno 12 stepeni Celzijusa, a 1 litak padavina za protekli dan.

Posjetite zvanični portal Herceg Televizije, koji Vam nudi brojne servise, kao što su GPoko, eSmrtovnica, vremenska prognoza, red vožnje itd.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: