Nevesinje: Završeno asfaltiranje ulica na Kilavcima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Završeno asfaltiranje ulica na Kilavcima

Izvor: RADIO NEVESINJE | Datum:20.09.2018.

Alfaltiranjem Ulice Vuka Karadžića juče je završena izgradnja i sanacija ulica u prigradskom naselju Kilavci.

Radove je izvelo preduzeće „Nevesinjeputevi“, a sredstva su obezbijeđena iz opštinskog budžeta. Povodom završetka radova sinoć je na Kilavcima upriličena mala svečanost.

Predsjednik Savjeta MZ „Nevesinje 2“ Miloš Ivezić rekao je da je na inicijativu mještana na području ove mjesne zajednice realizovano više infrastrukturnih projekata.

Uz pomoć Opštine Nevesinje i Vlade Republike Srpske urađeni su sportski tereni na Kilavcima, izgrađeno dječije igralište i asfaltirane ulice Vuka Karadžića, Iva Andrića i ulica na Solarevini – istakao je Ivezić. On je dodao da je mjesna zajednica kandidovala još nekoliko projekata čiju reallizaciju očekuju tokom naredne godine.

Načelnik Opštine Milenko Avdalović pohvalio je inicijative koje su stizale iz mjesne zajednice „Nevesinje 2“. On je naglasio da je od 780.000 KM, koliko je budžetom bilo planirano za rekonstrukciju i sanaciju ulica, oko 300.000 KM utrošeno na Kilavcima. Avdalović je najavio da će bar još jedan projekat iz ovog prigradskog naselja biti finansiran u narednoj budžetskoj godini.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: