Ljubinje proslavilo svoju krsnu slavu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ljubinje proslavilo svoju krsnu slavu

Izvor: herceg tv | Datum:22.09.2018.

Ljubinje je juče proslavilo svoju krsnu slavu- Malu Gospojinu. U okviru programa obilježavanja održan je četvrti mini sajam gastronomsko turističke ponude Ljubinja. 

"Održavanje ovog sajma je na neki način već preraslo u tradiciju i smatram da je to od velikog značaja za jednu malu hercegovačku opštinu kao što je Ljubinje."

"Ovo je četvrti po redu prodajno-izložbeni sajam na kome izlagači imaju priliku da predstave svoje domaće proizvode i ručne radove brojnim posjetiocima. Po mom mišljenju ovakav tip sajma doprinosi promociji samog Ljubinja, jer ljubinjci itekako imaju šta da pokažu."

"Zadovoljstvo mi je što ove godine, pored ljubinjskih, imamo izlagače iz Trebinja i Popovog polja. To dokazuje da smo na dobrom putu da ovaj sajam iz godine u godinu postane prepoznatljiv ne samo u Hercegovini, već i šire." - rekla je Milica Zubac, v.d. direktor JU Narodne biblioteke "Dr Ljubo Mihić".


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: