Gradonačelnik Trebinja obišao proizvodne pogone kompanije 'Dineco' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gradonačelnik Trebinja obišao proizvodne pogone kompanije 'Dineco'

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:22.09.2018.

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović posjetio je danas proizvodne hale i upravu kompanije "Dineco", gdje je obišao pogon za proizvodnju namještaja i pogon za rezanje i obradu kamena. 

Gradonačelnik Petrović je rekao da gradska uprava Trebinja u potpunosti podržava privrednike kao što je Duško Pantović koji je u predhodnim godinama radio na razvoju svoje firme, počevši od malog salona namještaja do jedne ozbiljne kompanije koja uključuje nekoliko različitih djelatnosti.

Kompanija "Dineco" osnovana je 2006. godine kao proizvodnja namještaja od pločastog materijala, a danas ovo preduzeće u Trebinju i drugim gradovima RS zapošljava ukupno oko 350 radnika.

Vlasnik firme "Dineco" Duško Pantović izrazio je zahvalnost gradonačelniku ali i gradskoj upravi na razumijevanju i saradnji, napomenuvši da je njihova kompanija učestvovala u nekoliko programa grada Trebinja, kao i da su službenici nadležnog odjeljenja prije nekoliko dana posjetili njihov pogon, a tom prilikom dogovoreno je uređenje pristupnog puta proizvodnim halama i upravi preduzeća.

Više o posjeti gradonačelnika kompaniji Dineko saznajte u našim Vijestima u 16.30.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: