Nevesinjski mališani dobili kutak za igru i zabavu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinjski mališani dobili kutak za igru i zabavu

Izvor: radio nevesinje | Datum:24.09.2018.

Na lokaciji pored dvorišta vrtića „Sveta Evgenija carica Milica“  svečano je otvoren dječiji park sa potrebnim mobilijarom i rekvizitima.

Lijep kutak najmlađim sugrađanima podarile su omladinske organizacije Talas 059, OKO, BONA FIDE i Nova ideja Nevesinja. Projekat vrijedan 27.000 KM finansirala je opština Nevesinje. Radove su izvele firme Alper d.o.o. Sarajevo, Aurora Nevesinje i „Sektor sekjuriti“ Trebinje.

Veroljub Prodanović iz Organizacije kreativnog okupljanja kaže da je u Nevesinju po prvi put napravljen ovako sadržajan dječiji park sa raznovrsnim rekvizitima. Naglašava da su mladi kroz ovaj projekat pokazali ozbiljnost i odlučnost da mališanima obezbijede mjesto za igru i zabavu.

− Veliko je zadovoljstvo vidjeti ovoliko djece na jednom mjestu, što je povrda da je ovakav zabavni kutak za najmlađe sugrađane nedostajao našem gradu – istakao je Prodanović. On se u ime omladinskih organizacija zahvalio svima koji su pomogli da ovaj projekat bude uspješno realizovan.

Novosagrađeni zabavni park je pod video nadzorom, a namijenjen je djeci uzrasta do deset godina.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: