Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:24.09.2018.

U novom izdanju jutarnjeg programa, uz servisne informacije i najave dešavanja, govorili smo i o komunalnom uređenju grada, a naš gost u studiju bio je Nedeljko Lambeta, direktor Komunalnog preduzeća. Novo izdanje "Dobro jutro Hercegovino" donosi vam i javljanje uživo sa glavnog gradskog trga - ovog puta možemo se pohvaliti savremenijom opremom uz adekvatan vizuelni doživljaj. Specijalni gost naše reporterske ekipe bio je gradonačelnik Trebinja Luka Petrović. U razgovoru sa gradonačelnikom Petrovićem novinarka Dragana Mihić osvrnula se na jučerašnji veličanstven događaj za Eparhiju zahumsko-hercegovačku i primorsku, ustoličenje vladike Dimitrija, kao i na brojne aktuelne investicije Gradske uprave.
Za izgled voditeljke zaslužan je  TomTailor ft Vogeli, a sa nama su i Dineco namještaj po mjeri, X express, Apoteke Belladonna - Trebinje, Sam-Tex Company, Butik Stil, KapitalSoft :: Informatički Studio, Autounion Trebinje, Peko Trebinje,Klub 089, Bar 2000, Lotex, Peron, Trial.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: