"Lejk Fest" promovisan u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

"Lejk Fest" promovisan u Trebinju

Datum:16.07.2015.

Na karakterističan način sa pet “Renoa 4“ i prepoznatljivim logom manifestacije, u Trebinju je sinoć organizovana promocija najvećeg crnogorskog rok  festivala “Lejk Fest“. Ovaj način promocije nije slučajan, ovakav automobil nekada je vozio srednji stalež koji je publika festivala, kažu organizatori.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Za petu godišnjicu postojanja festival uvodi novine. Trajaće šest dana - od 11. do 16. avgusta i održaće se na dvije lokacije. Na platou u gradu će nastupati izvođači iz cijele regije: Elemental, Rundek Kargo Trio, Josipa Lisac, Pankrti, Riblja čorba, Babe, Goblini, Bjesovi, Iskaz,  Ničim izazvan, Dejan Petrović Big Band, Igra duhova i mnogi drugi.
Nakon prva tri dana, festival se seli na poznatu destinaciju , jezero Krupac. Tamo će posjetioce čekati izvođači iz regije, ali i poznata imena iz inostranstva.
“Lejk fest" ima regionalnu publiku tako da organizatori nastoje što kvalitetnije osmisliti sadržaj koji nude gostima. Pored kampa koji je kao i prethodnih godina besplatan, tu je i moto kamp. Petnaestog  avgusta na jezeru Krupac će prvi put biti održno triatlon takmičenje. Osim muzičkog programa organizatori nude i bogat turistički sadržaj.
Novina je i međunarodni konkurs kratkometražnih autorskih filmova o festivalu na kome će biti nagrađena tri najbolja filma. Cijena ulaznica je ista kao i prošle godine, a iznosi 10 evra za jedno veče ili 25 za sve tri večeri.
Prema najavama organizarora promocije će biće organizovane i u Mostaru, Banjaluci, Doboju i Sarajevu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: