Stiže helikopter za gašenje požara | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Stiže helikopter za gašenje požara

Izvor: SRNA | Datum:17.07.2015.

Pripadnici Oružanih snaga BiH pomažu u gašenju požara na području opštine Trebinje, a popodne će biti angažovan i jedan helikopter, saopšteno je iz Ministarstva odbrane BiH.

Stiže helikopter za gašenje požaraNa požarištu je angažovano više od 40 pripadnika Oružanih snaga BiH sa opremom za zaštitu i gašenje požara, koji pružaju pomoć pripadnicima lokalne Civilne zaštite i stanovništvu.

"Očekuje se da sinhronizovanom akcijom svih angažovanih snaga u popodnevnim časovima požar bude stavljen pod potpunu kontrolu", ističe se u saopštenju.

Angažovanje pripadnika Oružanih snaga naredio je načelnik Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH Anto Jeleč nakon konsultacija i dobijanja odobrenja od Predsjedništva i ministra odbrane BiH Marine Pendeš.

Zahtjev za hitno angažovanje Oružanih snaga BiH upućen je iz Operativno-komunikacionog centra 112 Ministarstva bezbjednosti BiH.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: