Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:02.10.2018.

Ovoga kišnog jutra u goste su nam stigli biciklisti Vučjeg zuba, koji su se juče vratili iz Soluna. Nakon višednevne vožnje do Soluna prisustvovali su obilježavanju 100 godina od završetka Velikog rata, a na ovom, kako kažu, veličanstvenom putu, svojim biciklima uspeli su se i na Kajmakčalan. Sa nama u studiju biciklisti Mićo Milošević i Petar Spaić. A s obzirom da je ova sedmica posvećena našim najstarijim sugrađanima, sa direktorom Doma penzionera Trebinje Rajkom Ćapinom, kojeg smo takođe ugostili u studiju jutarnjeg programa, pričali smo o kvalitetu života Trebinjaca u trećoj dobi.
Sa nama su Butik Stil, Dineco namještaj po mjeri, X express, Apoteke Belladonna - Trebinje, Sam-Tex Company, KapitalSoft :: Informatički Studio, Autounion Trebinje, Klub 089, Bar 2000, Lotex, Peron, Trial, TomTailor ft Vogeli, Peko Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: