Gradonačelnik Petrović: Nastavljamo sa podrškom porodicama sa problemom steriliteta | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gradonačelnik Petrović: Nastavljamo sa podrškom porodicama sa problemom steriliteta

Izvor: radio trebinje | Datum:04.10.2018.

Na zahtjev Snežane Misite, predsjednika Udruženja porodica sa sterilitetom “Bebe”, gradonačelnik Trebinja Luka Petrović danas je obećao pomoć gradske uprave još jednom bračnom paru iz našeg grada, koji je iscrpio mogućnost za besplatnu vantjelesnu oplodnju.

“Naravno da ćemo pomoći, čim problem bračnog para prođe određenu komisiju koja je nominovana. Obezbijedićemo sredstva i uplatiti da bi im se dala šansa da smanje stres i kako bi dobili potomstvo. Važno je da radimo na natalitetu, da naše aktivnosti budu usmjerene na dobro djece”, istakao je gradonačelnik Trebinja, koji se danas povodom Dječije nedjelje u gradskom parku družio sa članovima Udruženja “Bebe”.

Sa druge strane, dodaje, djeca treba da budu lijepo vaspitana i dobro učiti.

I djeca treba da budu što više uključena, da se s njima radi, da se lijepo vaspitaju i da dobro uče. A šta bi nam značio i ovaj prelijepi park u kome smo danas da nemamo što više djece da se ovdje igraju”, kazao je gradonačelnik Trebinja.

Snežana Misita, predsjednik  Udruženja porodica sa problemom steriliteta „Bebe“ kaže da od strane gradske uprave uvijek stiže podrška u svakom smislu.

Mogu slobodno nazvati gradonačelnika Petrovića našim bratom jer sve aktivnosti isprati, svakoj porodici pomogne, nema limita godina, svaka mu je porodica bitna. Nijedan bračni par nije odbijen za besplatnu vantjelesnu oplodnju o trošku Grada Trebinja i posebno sam mu zahvalna na tome”, istakla je  Misita.

Opširnije u "Vijestima" u 16:30.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: