Izetbegovića će u Srbiji čuvati 1.000 policajaca | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Izetbegovića će u Srbiji čuvati 1.000 policajaca

Izvor: Agencije | Datum:18.07.2015.
Članovi Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, Mladen Ivanić i Dragan Čović sastaće se u srijedu sa premijerom Aleksandrom Vučićem, a na zaštiti bh. lidera biće angažovano oko 1.000 policajaca i agenti u civilu.

Policija Srbije - "Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije i Bezbednosno informativna agencija zajednički organizuju obezbeđenje bh. političara koji dolaze na sasatanak s Vučićem. Na pripremama se radi od trenutka kada su potvrdili dolazak, a čitavu organizaciju nadgleda lično premijer Srbije", rekao je izvor "Naših novina".

Patrole saobraćajne policije biće pojačane duž trase kojom će se kolona sa gostima kretati ka Karađorđevu.

Još nije precizirano da li će gosti doći avionom ili automobilima.

Okolina Karađorđeva tog dana biće pod policijskom opsadom.

"Iako je Karađorđevo vojni objekat koji je dobro obezbeđen, tog dana na svim prilazima lovištu biće pojačane policijske snage, a Dunavom će patrolirati rečna policija i ronioci Žandarmerije", rekao je izvor lista.

Nakon sastanka i ručka očekuje se povratak delegacije za Sarajevo.

Članovi delegacije BiH dolaze u Srbiju na poziv premijera Aleksandra Vučića nakon što je napadnut na komemoraciji srebreničkim žrtvama u Potočarima 11. jula.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: