Nevesinje: Uvođenje vode sa Udbine u distributivnu mrežu počinje 15. oktobra | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Uvođenje vode sa Udbine u distributivnu mrežu počinje 15. oktobra

Izvor: radio nevesinje | Datum:12.10.2018.

Radovi na uvođenju vode sa Udbine u gradsku distributivnu mrežu počeće u ponedjeljak, 15. oktobra, potvrđeno je nakon današnjeg sastanka predstavnika opštinske uprave i javnih preduzeća „Vodovod“ i „Putevi RS“.

Nakon puštanja u rad  pumpne stanice u Žiljevu provedena je dezinfekcija i ispiranje novog bazena i cjevovoda i uzeti uzorci za mikrobiološko i fizičko-hemijsko ispitivanje vode.

Naredne sedmice počinju radovi u Ulici Miloša Obilića neophodni za priključenje vode sa Udbine u distributivnu mrežu, a rekonstrukcija i sanacija kompletne ulice planirana je za proljeće. Mehanizaciju je obezbijedila opština Nevesinje, a ljudske resurse JP „Vodovod“.

Kako je saopšteno iz Opštinskog odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno -komunalne poslove postavljanje veznog cjevovoda obavljaće se po dionicama kako bi se što manje remetio režim saobraćaja. Naredne sedmice biće zabranjeno parkiranje u ulici Miloša Obilića, od Lovačkog doma do zgrade Opštine Nevesinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: