Potpisani ugovori o stipendiranju studenata | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Potpisani ugovori o stipendiranju studenata

Izvor: Grad Trebinje | Foto: Grad Trebinje | Datum:20.07.2015.

Korisnici gradske stipendije za 2015. godinu potpisali su jutros ugovore o stipendiranju sa gradonačelnikom Trebinja Slavkom Vučurevićem.

Potpisani ugovori o stipendiranju studenataGrad Trebinje je i ove godine dodijelio 130 stipendija, od čega 40 za studente druge godine studija, 40 za treću godinu studija , 40 za studente četvrte, pete i šeste godine studija i 10 stipendija za posebno nadarene studente.

Ovom prilikom gradonačelnik je izrazio zahvalnost studentima na današnjem dolasku u Gradsku upravu Trebinje i poželio još veći broj stipendista sljedeće godine.

Vučurević je istakao da se ove godine prijavilo ukupno 220 studenata, ali da jedan broj prijavljenih nije ispunio uslove propisane konkursom za stipendiju.

Komentarišući dodjelu stipendija Gradske uprave Trebinje, student Stojan Janković je izrazio zahvalnost na podršci trebinjskim studentima:

"To je jedan izuzetno lijep način da se nama i našim porodicama ukaže vid materijalne, ali prije svega moralne podrške da nastavimo s našim uspjesima na poljima obrazovanja", rekao je Janković.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: