Servisne informacije za 16. oktobar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 16. oktobar 2018. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:16.10.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 16.10.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je iz JP „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz  Elektro-Hercegovine.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 30 pregleda i 10 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođene su dvije djevojčice, na Odjeljenju porodilišta u Foči nije bilo poroda, a u Nevesinju je rođen jedan dječak za protekli dan.

Vatrogasci su u protekla 24 časa imali jednu intervenciju, gašenje smeća na Obodini.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je evidentirano jedno krivično djelo „Protiv imovine“ u Bileći, takođe evidentirano je i jedno narušavanje javnog reda i mira u Trebinju, a dogodila se i saobraćajna nezgoda u Gacku koja je za posljedicu imala manju materijalnu štetu.

U Trebinju je u jutros 7 časova izmjereno 13 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 76%, pritisak 990 milibara, vjetar sjeverni do 1m/s. U Bileći je jutros 7 stepeni. U Nevesinju je u sedam časova izmjereno 6 stepeni, Gacko 3 i Čemerno 8 stepeni Celzijusa.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: