Poziv na radionicu za građane-novinare | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Poziv na radionicu za građane-novinare

Izvor: imep.ba | Datum:17.10.2018.

„OTVORENA MREŽA“, kao partner „Centra za promociju civinog društva“ u realizaciji projekta Jačanja profesionalnih medija u BiH (IMEP), iza koga stoji misija USAID-a u BiH, poziva sve zainteresovane na radionicu za građane-novinare, koja će biti upriličena u petak, 19. oktobra, u 18 sati u konferencijskoj sali Hotela Central park u Trebinju.

Teme ove radionice biće: model građana–novinara, kreiranje i objavljivanje sadržaja za imep.ba, prezentovanje New Voices  grantova koji su predviđeni u iznosima od 2.000 do 5.000 dolara, a razgovaraće se  o novinarstvu, o razlici između izvještavanja i pisanja na društvenim mrežama, o tome šta bi mogla biti tema iz lokalne ili šire zajednice.

Svi su dobrodošli!

IMEP je petogodišnji USAID-ov program koji podržava nezavisnost medija i slobodu izražavanja u BiH jačanjem održivosti medija, podizanjem kvaliteta medijskog sadržaja, izgradnjom kompetencija novinara, pružanjem pravne podrške medijima i novinarima, kao i aktivnim uključivanjem građana i građanki u medijski prostor, uz snažnu promociju nezavisnih medijskih glasova u BiH.

Prjekat realizuju Centar za promociju civilnog društva i Otvorena mreža.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: