Biljana, Milica i Violeta bez izostanaka sa nastave | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Biljana, Milica i Violeta bez izostanaka sa nastave

Izvor: radio bileća | Datum:19.10.2018.

Biljana Dželetović, Milica Došlo i Violeta Kešeljević iz Bileće, školsku 2017/2018. godinu završile su bez izostanaka. Na prijedlog direktorice Srednjoškolskog centra Golub Kureš Bileća, Zdravke Milićević, a odlukom školskog Odbora ove učenice su nagrađene.


Biljana, Milica i Violeta od škole su dobile po laptop. One su se zahvalile za ovu vrijednu nagradu i izrazile zadovoljstvo što je neko prepoznao njihov trud. Učenice su istakle da nije bilo teško dolaziti redovno na nastavu i poručile da je za dobar uspijeh u školi najvažnije prisustvovati časovima jer se na njima najviše i nauči.


Direktorica Srednjoškolskog centra Zdravka Milićević kaže da se i ova škola aktivno uključili u projekat smanjenja broja izostanaka koji je pokrenuo Republički pedagoški zavod.


Pored ovih učenica, nagrađeno je i jedno odjeljenje koje je u septembru i oktobru tekuće školske godine zabilježilo najmanje izostanaka.

Oni su nagrađeni dvodnevnim izletom u Beograd, gdje će posjetiti Sajam knjiga, pozorište i dva muzeja.


Direktorica Zdravka Milićević poručila je učenicima da je škola na prvom mjestu i da je važno da redovno dolaze na nastavu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: