Narodna biblioteka Trebinje i Američki kutak Trebinje organizuju besplatan kurs Adobe Photoshop-a | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Narodna biblioteka Trebinje i Američki kutak Trebinje organizuju besplatan kurs Adobe Photoshop-a

Izvor: bibliotekatrebinje.org | Datum:25.10.2018.

Narodna biblioteka Trebinje i Američki kutak Trebinje organizuju kurs Adobe Photoshop-a

Poznavanje rada u okviru programa Adobe Photoshop-a se u današnje vrijeme smatra velikom prednošću, uzevši u obzir da je on prvenstveno namijenjen za rad sa fotografijama, ali i za oblast weba, odnosno grafičkog dizajna.

Koliko traje i koliko košta ovaj kurs?

Kurs traje 10 školskih časova. Predviđeno je da se održi 5 blokova po 2 časa. Kurs je besplatan za sve zainteresovane!

Ko može da pohađa kurs?

Osoba koja želi da pohađa ovaj kurs ne mora da posjeduje znanje rada u ovom programu, budući da je u pitanju početni nivo obuke, ali se zahtjeva da je upoznata sa radom u Windows operativnom sistemu.

Neophodno predznanje je osnovno poznavanje rada na računaru, tj. da znate da napravite folder, premještate fajlove iz foldera u folder, da znate šta je Ctrl+C, Ctrl+V, Alt, Shift i sl.

Plan i program kursa:

Osnove obrade fotografija
Parcijalna obrada fotografija uz pomoć selekcija
Retuširanje fotografija
Tekst i rad sa objektima
Filteri


Šta dobijam od ovog kursa?

Svaki polaznik koji bude završio ovu obuku, te stekne osnovna znanja vezana za korišćenje programa Adobe Photoshop-a će biti u stanju da koristi sve njegove funkcije potpuno samostalno.

Gdje i kada se održava obuka i kurs?

Kurs i obuka se odvija u Američkom kutku Trebinje. Kada formiramo grupu, svi prijavljeni će biti obaviješteni o datumu kada počinje ova obuka, odnosno o terminima.

Kako da se prijavite na kurs?

Možete se prijaviti putem fejsbuk stranice Američkog kutka ili Narodne biblioteke slanjem poruke u inbox ili lično u prostorijama biblioteke. Broj kandidata je ograničen.

Upis traje do 5. novembra.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: