Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:26.10.2018.

Novo i dobro jutro osvanulo je u našem studiju. Uskoro ćemo obilježiti godišnjicu jutarnjeg programa, pa smo odlučili da sve naše gledaoce obradujemo potpunim redizajniranjem studija. To ne bismo mogli sami, zato zahvalnost dugujemo Salonu namještaja SAM TEX COMPANY, koji se pobrinuo za namještaj, kao i ŠTAMPARIJI PRINT SHOP na ovoj divnoj pozadini koju vidite.
Prvi gost u našem novom studiju bio je Jovo Grujičić, direktor Doma učenika Trebinje. Ova ustanova je u ovoj školskoj godini obezbijedila smještaj za 75 učenika sa područja istočne Hercegovine, a saznali smo i kakvi su uslovi boravka, te cijene smještaja.
Tople pozdrave šaljemo i našim prijateljima iz Butik Stil, Dineco namještaj po mjeri, X express, Apoteke Belladonna - Trebinje, KapitalSoft :: Informatički Studio, Autounion Trebinje, Klub 089, Bar 2000, Lotex, Peron, Trial, TomTailor ft Vogeli, Peko Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: