Servisne informacije za 27. oktobar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 27. oktobar 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:27.10.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 27.10.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je iz JP „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz  Elektro-Hercegovine.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljen je 21 pregled i 7 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu za protekla 24 časa rođena su dva dječaka, a u nevesinjskom i fočanskom porodilištu nije bilo poroda.

Vatrogasci su imali jednu tehničku intervenciju u Pridvorcima.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz PU Trebinje saopšteno je da je evidentirana jedna saobraćajna nezgoda u Bileći, koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.

U Trebinju je u jutros 7 časova izmjereno 17 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 87%, pritisak  985 milibara, vjetar južni 2-4m/s, a palo je 1,8 litara kiše. U Bileći je jutros 16 stepena, 1,8 litara kiše, u Nevesinju 13 stepeni, Gacko 13 stepeni, 1,7 litara kiše, i Čemerno 10 stepeni Celzijusa, 3 litra kiše.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: