Trebinjka Jelena Novčić mis turizma Hercegovine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinjka Jelena Novčić mis turizma Hercegovine

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:24.07.2015.

mis
 Jelena Novčić iz Trebinja ponijela je titulu mis turizma Hercegovine 2015. na izboru u organizaciji modne agencije „Estera“ iz Mostara, koji je večeras održan u hotelu „Leotar“.

Lenta prve pratilje pripala je Jovani Rogan iz Bileće, dok je druga pratilja takođe Trebinjka Tatjana Milićević.

mis2Ostala priznanja ponijele su kandidatkinje iz Čapljine i Mostara.

Pobjednica izbora Jelena Novčić kaže da se, uz studije ekonomije, bavi i manekenstvom, trenira džiju-džice, a uporedo i radi, te da privatno i profesionalno, i pored uspjeha na takmičenjima ljepote, prije svega želi da se ostvari „kao novcicdobar čovjek i uspješan ekonomista“.

„Prošle godine bila sam prva pratilja na izboru za mis turizma BiH, a prije dvije godine prva pratilja za Hercegovinu. Iza uspjeha stoji, prije svega, veliki trud, koji se na kraju ipak isplatio“, kaže Jelena.

Erna Raljević iz modne agencije „Estera“ iz Mostara kaže da je na večerašnjem izboru najljepših Hercegovki učestvovalo deset kandidatkinja, te da su se nagrađane djevojke plasirale na finalni izbor za mis turizma BiH, koje će u septembru biti održan u Mostaru.

„Nadamo se da će i tamo vaša Trebinjaka napraviti dobar rezultat. Cilj manifestacije je bio promocija turizma u Trebinju, koje je trenutno jedna od najatraktivnijih destinacija u BiH“, kaže Raljević.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: