Servisne informacije za 29. oktobar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 29. oktobar 2018. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:29.10.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 29.10.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je iz JP „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom uglavnom je uredno. Iz Elektro-Hercegovine je saopšteno da je evidentiran kvar na dalekovodima Popovo Poljice i Duži-Hum. Takođe, najavljeno je i izvođenje radova na trafostanicama Jasen i Gornje Grančarevo.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 42 pregleda i 11 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu je rođena jedna djevojčica za protekla 24 časa, dok na Odjeljenjima porodilišta u Foči i Nevesinju nije bilo poroda.

Vatrogasci su u protekla 24 časa imali tri intervencije: gorio kontejner kod školskog centra; postavljanje lima na objekat Kulturnog centra; uklanjanje drveta sa puta kod manastira Tvrdoš.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su evidentirana dva narušavanja javnog reda i mira u Trebinju, a dogodilo se i 5 saobraćajnih nezgoda (jedna u Ljubinju, koja je imala posljedice po lice, dvije u Bileći sa evidencijom materijalna šteta, te po jedna saobraćajna nezgoda u Gacku i Trebinju, takođe sa materijalnom štetom).

U Trebinju je u jutros 7 časova izmjereno 19 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 77%, pritisak 983 milibara, vjetar južni 3-12m/s, kiše palo 40,5 litara za protekli dan. U Bileći je jutros 17 stepeni, a kiše palo 45,5 litara. U Nevesinju 15 stepeni i 139 litara padavina, Gacko 13, a 45 litara kiše i na Čemernu 11 stepeni Celzijusa, kiše za protekli dan 34,5 litara.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: