Crveni krst Trebinje: JAVNA LICITACIJA za prodaju putničkog motornog vozila | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Crveni krst Trebinje: JAVNA LICITACIJA za prodaju putničkog motornog vozila

Izvor: crveni krst trebinje | Datum:29.10.2018.

Na osnovu člana 37. Statuta, Gradska organizacija Crvenog krsta Trebinje, oglašava  JAVNU LICITACIJU za prodaju putničkog motornog vozila.

1. Predmet javne licitacije je putničko motorno vozilo marke OPEL VECTRA, broj motora Z18XE20BA5027, broj šasije WOLOZCF6931110789, snaga motora 90 KW, godina proizvodwe 2003. vlasništvo Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje, početna cijena 3.628.10 KM.
2. Licitacija će se obaviti dana 05.11.2018. godine u krugu Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje ul. Nemanjina br. 11 sa početkom u 10 časova.
3. Motorno vozilo se može pogledati svakim radnim danom u vremenu od 08 do 14 časova.
4. Pravo učešća na licitaciji imaju sva pravna i fizička lica koji prije početka licitacije uplate kauciju u iznosu od 50.00 KM do početka licitacije na blagajni Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje.
5. Motorno vozilo se prodaje po principu ,,viđeno-kupljeno”. Učesnicima koji ne izlicitiraju motorno vozilo biće izvršen povrat sredstava.
6. Kupac je dužan najkasnije u roku od 5 dana zaključenja licitacije preuzeti motorno vozilo uz uplatu postignute cijene na žiro račun Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje, u protivnom će se smatrati da je kupac odustao od kupovine u kom slučaju prodavac zadržava njegov deponovani dio sredstava.
7. Ako ova licitacija ne uspije, druga licitacija se zakazuje za 12.11.2018 godine na istom mjestu i pod istim uslovima. Ako se motorno vozilo ne proda putem javne licitacije, prodaja će se izvršiti neposrednom pogodbom dana 13.11.2018. godine na istom mjestu i pod istim uslovima. 
8. Troškove prenosa vlasništva i druge troškove snosi kupac.

Gradska organizacija Crveniog krsta Trebinje


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: