Servisne informacije za 30. oktobar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 30. oktobar 2018. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:30.10.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 30.10.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno. Iz Javnog preduzeća „Vodovod“ svim potrošačima savjetuju da vodu prokuvavaju.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno. Iz Elektro-Hercegovine je saopšteno da su trenutno bez napona potrošači u mjestima Mosko-Jasen, te da su ekipe na terenu.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 26 pregleda i 9 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu je rođena jedna djevojčica za protekla 24 časa, na Odjeljenju porodilišta u Foči nije bilo poroda, a u nevesinjskom porodilištu je rođen jedan dječak.

Vatrogasci su u protekla 24 časa 8 puta intervenisali. Naime, usljed velike količine padavina, došlo je do poplavljivanja više mjesta u našem gradu. Ekipe su i trenutno na terenu.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja.  Savjetuje se oprez prilikom vožnje, te vožnju prilagoditi zimskim uslovima na putu. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je evidentirano jedno krivično djelo „Krađa“ u Trebinju, takođe evidentirana su dva narušavanja javnog reda i mira u Trebinju i Ljubinju, a dogodile su se i dvije saobraćajne nezgode u Trebinju, a za posljedicu su imale materijalnu štetu.

U Trebinju je u jutros 7 časova izmjereno 15 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 99%, pritisak 980 milibara, vjetar južni 1-3 m/s, kiše palo 109 litara za protekli dan. U Bileći je jutros 15 stepeni, a kiše palo 95,5 litara. U Nevesinju 11 stepeni i 66 litara padavina, Gacko 13, a 55,6 litara kiše i na Čemernu 10 stepeni Celzijusa, kiše za protekli dan 50,7 litara.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: