Najbolji srednjoškolci kod gradonačelnika | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Najbolji srednjoškolci kod gradonačelnika

Izvor: Radio Trebinje | Datum:24.07.2015.

Prijem 1 Povodom uspješnog završetka srednje škole gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević danas je upriličio prijem za Milicu Bovan, Milutina Spaića i Miloša Lučića učenike generacije Elektrotehničke škole, Gimnazije Jovan Dučić i Centra srednjih škola Trebinje. Ovom prilikom gradonačelnik se zahvalio učenicima na posjeti, ističući da je izuzetno zadovoljstvo razgovarati sa učenicima generacije koji će zasigurno, u narednom periodu, postati vrsni stručnjaci u naučnim oblastima koje odaberu.
Bilo mi je zadovoljstvo da primim učenike generacije iz Gimnazije, Elektrotehničke škole i Centra srednjih škola i poželim im uspjeh u daljem obrazovanju, ostvarenje ciljeva i da se kao formirani ljudi i stručnjaci vrate u svoj grad”,  rekao je gradonačelnik Trebinja.
Vučurević je danas saopštio da su pomenuta tri učenika ispunila uslov za stipendiranje, te da će na osnovu dosadašnjih rezultata odmah na prvoj godini studija primati stipendiju Grada Trebinje.
Gradonačelnik Trebinja je dodao da se ovi učenici mogu obratiti Gradskoj upravi ukoliko im bude potrebna bilo koja druga pomoć u vidu nabavke udžbenika ili tehničkih pomagala potrebnih za njihov rad i školovanje.
Učenici su se nakon prijema zahvalili svima koji su omogućili da ostvare uspjeh u školovanju, kao i gradonačelniku Trebinja na pažnji i izdvojenom vremenu.
“Želim da se zahvalim gradonačelniku što je omogućio da dobijemo stipendiju već na prvoj godini, a to je svakako podsticaj i nagrada za sav ovaj rad
”,  rekla je Milica Bovan.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: