Servisne informacije za 02. novembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 02. novembar 2018. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:02.11.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 02.11.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno,potvrđeno nam je jutros u Javnom preduzeću „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uglavnom uredno. Iz Elektro-Hercegovine je saopšteno da će dalekovodi Dobromani, Aleksina Međa, Mostaći 2 i Orašje biti povremeno isključivani zbog redovnog održavanja linija. Takođe, potrošači koji se snabdijevaju sa dalekovoda Crnač neće imati električne energije u periodu od 12 do 14 časova zbog radova elektro prenosa.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 27 pregleda i 11 intervencija na terenu.

Na Odjeljenju porodilišta u Foči nije bilo poroda za protekli dan, a u nevesinjskom porodilištu je rođen jedan dječak.

Trebinjski vatrogasci za protekli dan nisu imali intervencija.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja.  Savjetuje se oprez prilikom vožnje, te vožnju prilagoditi zimskim uslovima na putu. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su evidentirana dva krivična djela u Trebinju i Gacku (u Trebinju krivično djelo „Tjelesna povreda“ i u Gacku „Ugrožavanje javnog saobraćaja“), a dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda u Trebinju, koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 17 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 88%, pritisak 992 milibara, vjetar sjeverni 1 m/s, kiše palo 16,5 litra za protekli dan. U Bileći je jutros 14 stepeni, a kiše palo 37,5 litara. U Nevesinju takođe 14 stepeni, 28,5 litara kiše. Gacko 12 stepeni, a 32,5 litara kiše i na Čemernu takođe 12 stepeni Celzijusa, kiše za protekli dan 27,5 litar.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: