Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:02.11.2018.

Grad Trebinje i Muzej Herciegovine domaćini su "Jesenjeg saziva srednjovekovne sekcije Srpskog arheološkog društva", koji je okupio arheologe iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, njih više od trideset koji se bave istraživanjem Srednjeg vijeka. Tim povodom gosti u studiju bili su docent Dejan Radičević sa katedre za srednjovjekovnu areologiju beogradskog univerziteta i direktor Muzeja Hercegovine iz Trebinja Ivana Grujić.
Maja Nožica iz fitnes centra "COR" dala nam je savjete kako se pripremiti za 2. "Bilećki polumaraton" koji je zakazan za nedjelju, 4. novembra.
Ovog kišnog jutra tople pozdrave šalju vam naši prijatelji SAM-TEX COMPANY, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Butik Stil, Dineco namještaj po mjeri, X express, Apoteke Belladonna - Trebinje, KapitalSoft :: Informatički Studio, Autounion Trebinje, Klub 089, Bar 2000, Lotex, Peron, Trial, TomTailor ft Vogeli, Peko Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: