Udruženje Nevesinjaca u Beogradu: Mitrovdanska čestitka | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Udruženje Nevesinjaca u Beogradu: Mitrovdanska čestitka

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:07.11.2018.

Povodom Dana opštine - Mitrovdana čestitku načelniku opštine Milenku Avdaloviću, njegovim saradnicima i narodu Nevesinja uputili su članovi Udruženja Nevesinjaca iz Beograda.

„Na ovaj veliki praznik sjećamo se blistavih pobjeda koje je Nevesinjska brigada izvojevala nad našim neprijateljima u Otadžbinskom ratu i tako spriječila da sudbinu Mostara i doline Neretve doživi i Nevesinje i ostatak srpske Hercegovine. Danas iskazujemo tugu za borcima koji su svoje živote dali za slobodu i otadžbinu i ponos zbog pobjeda koje su nas svrstale u red sa našim slavnim precima.

U ovom teškom vremenu svjedoci smo krupnih i značajnih poslova koji se realizuju na teritoriji Nevesinja. Uvjereni smo da su oni pretpostavka za ekonomski napredak našeg kraja, da će osvježiti vjeru u bolje sutra i osnažiti odluku mladih da ostanu na svom ognjištu. U toj vjeri želimo da Mitrovdan proslavite u dobrom zdravlju, da ga slavite još dugo godina u miru, slobodi i napretku naše Republike Srpske“, navedeno je u čestitki koju su potpisali predsjednik Skupštine Svetko Kovač i predsjednik Izvršnog odbora Udruženja Nevesinjaca Zoran Janjić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: