Servisne informacije za 10. novembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 10. novembar 2018. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:10.11.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 10.11.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine. Za sada nema najavljenih radova, ukoliko dođe do promjene, informišite se na našem portalu www.herceg.tv.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 20 intervencija i 6 kućnih posjeta.

U trebinjskom i nevesinjskom porodilištu rođena je po jedna djevojčica za protekla 24 sata.

Trebinjski vatrogasci za protekli dan nisu imali intervencija.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko. 

Iz Gradske uprave Trebinja obavještavaju da će se danas od 8.00 do 9.00 časova izvoditi radovi na izgradnji Spomen sobe posvećene palim borcima na lokalitetu Cvjetni trg u Trebinju.  Zbog radova doći će do povremene obustave saobraćaja u Preobraženskoj ulici i to na potezu od raskrsnice Dositejeve ulice i Preobraženske ulice, pa do spoja Preobraženske ulice i ulice Desanke Maksimović - desna traka.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je evidentirano jedno narušavanje javnog reda i mira u Nevesinju.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 11 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 77%, pritisak 988 milibara, vjetar sjeverni do 2 m/s. U Bileći je jutros 8 stepeni, u Nevesinju je izmjereno 6 stepeni Celzijusa, u Gacku takođe 6 i na Čemernu 4 stepena Celzijusa.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: