Servisne informacije za 14. novembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 14. novembar 2018. godine

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:14.11.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 14. 11. 2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je za Herceg Televiziju iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno. U mjestima Aranđelovo i Vučje u periodu od 9 do 11 časova može doći do obustave snabdijevanja električnom energijom zbog redovnih radova na mreži.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 19 ambulantnih pregleda  i 11 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođena su dva dječaka, na Odjeljenju porodilišta u Foči  jedan dječak, dok u nevesinjskom porodilištu za protekla 24 časa nije bilo poroda.

Trebinjski vatrogasci nisu imali intervencija.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da u protekla 24 časa nije bilo evidentiranih  krivičnih djela, kao ni narušavanja javnog reda i mira.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 11 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 76%, pritisak 993 milibara, vjetar sjeverni do 1 m/s. U Bileći  jutros 2 stepena, u Nevesinju 10, u  Gacku 8. Na Čemernu je jutros u 7 časova izmjereno 7 stepeni Celzijusa.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: