PU Trebinje: Svjetski dan sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

PU Trebinje: Svjetski dan sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda

Izvor: Hercegovina promo | Datum:16.11.2018.

Policijska uprava Trebinje će u nedjelju, 18. novembra 2018. godine, podjelom letaka da obilježi „Svjetski dan sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda“.

Svjetski dan sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda ( “World Day of Remembrance for Road Traffic Victims“) obilježava se svake treće nedjelje u mjesecu novembru. Ove godine obilježava se 25. godišnjica, dana kada se sjećamo ljudi koji su izgubili živote ili su povrijeđeni u saobraćajnim nezgodama, te iskazujemo saosjećanje sa članovima njihovih porodica i prijateljima.

Policijska uprava Trebinje će ovaj dan da obilježi podjelom letaka u svim opštinama na svojoj teritoriji.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje letke će dijeliti na četiri lokalcije: Bilećki put, Nikšićki put, Aleksina međa i Dražin u određenim vremenskim intervalima.

Policijski službenici Policijske stanice Berkovići letke će dijeliti od 11 do 13 časova na raskrsnici puteva za Nevesinje.

Policijski službenici Policijske stanice Ljubinje letke će dijeliti ispred marketa „Tropik“, u Svetosavskoj ulici, od 10 do 12 časova.

Policijski službenici Policijske stanice Gacko letke će dijeliti na trgu Sava Vladislavića od 11 do 15 časova.

Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje letke će u ul.Obrena Ivkovića, od 08 do 10 časova.

Policijski službenici Policijske stanice Bileća letke će dijeliti u ul. Srpske vojske od 10 do 14 časova.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: