Servisne informacije za 17. novembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 17. novembar 2018. godine

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:17.11.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 17.11.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je iz JP „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je  27 pregleda i 6 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođen je jedan dječak, dok u porodilištima u Foči i Nevesinju za protekla 24 časa nije bilo poroda.

Vatrogasci  su u protekla 24 časa imali 1 tehničku intervenciju – ispiranje kolovoza u trebinjskom naselju Hrupjela.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je za protekla 24 časa evidentirano 1 krivično djelo -  „Proganjanje“ u Gacku, 2 narušavanja javnog reda i mira u Nevesinju. Dogodile su se  4 saobraćajne nezgode, po jedna u Nevesinju i Trebinju i 2 u Bileće, a sve za posljedicu imaju manju materijalnu štetu. U požaru koji je juče izbio na stambenom objektu u Gacku, smrtno je stradalo jedno lice.

U Trebinju je u jutros 7 časova izmjereno  8 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 58%, pritisak 988 milibara, vjetar sjevero-istočni od 3 do 9 m/s. U Bileći je jutros 6 stepeni. U Nevesinju i Gacku su u 7 časova izmjerena 2 stepena, dok je na Čemernu -2.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: