Servisne informacije za 19. novembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 19. novembar 2018. godine

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:19.11.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 19.11.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je iz JP „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljena su  32 pregleda i 9 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođen je jedan dječak, u porodilištu u Nevesinju rođena su dva dječaka i dvije djevojčice, dok na Odjeljenju porodilišta u Foči nije bilo poroda.

Vatrogasci  su u protekla 24 časa imali 1 tehničku intervenciju –gorjelo je lišće kod stare željezničke stanice.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je za protekla 24 časa evidentirano jedno krivično djelo protiv imovine u Trebinju, gdje dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda koja za posljedicu ima materijalnu štetu

U Trebinju su u jutros 7 časova izmjerena  3 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 85%, pritisak 979 milibara, vjetar sjeverni do 2 m/s. U Bileći jutros -1,  u Nevesinju -5. U  Gacku jutros u 7 časova - 2 , dok je na Čemernu -3.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: