Servisne informacije za 20. novembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 20. novembar 2018. godine

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:20.11.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 20.11.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je iz JP „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno. U Trebinjskim brdima noćas je došlo do kvara koji je uzrokovao nestanak električne energije. Kako nam je potvrđeno iz Elektro-Hercegovine, dežurne ekipe su na terenu.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 40 pregleda i 11 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođene su dvije djevojčice, dok u porodilištima u Nevesinju i Foči za protekla 24 časa nije bilo poroda.

Vatrogasci u protekla 24 časa nisu imali intervencija.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja, saopšteno je iz Hercegovina puteva. Zbog obilnih padavina i mogućnosti odrona, vozačima se savjetuje dodatni oprez prilikom vožnje. Iz AMS RS vozače napominju da na put ne kreću bez zimske opreme koja je i zakonski obavezna. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su za protekla 24 časa u Trebinju evidentirane 3 saobraćajne nezgode, koje za posljedicu imaju materijalnu štetu.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 16 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 86%, pritisak 975 milibara, vjetar južni do 5 m/s, a palo je 16 litara kiše po metru kvadratnom. U Bileći jutros 14 stepeni i 16 litara kiše. U Nevesinju je palo 22 litra kiše a izmejereno je 11 stepeni. U Gacku, gdje je palo 30,6 litara kiše, jutros u 7 časova je izmjereno 8 stepeni Celzijusa. Na Čemernu 8 stepeni, a palo je 18 litara kiše.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: