Servisne informacije za 21. novembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 21. novembar 2018. godine

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:21.11.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 21.11. 2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je iz JP „Vodovod“.
Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine.
U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 16 pregleda i 17 intervencija na terenu.
U trebinjskom porodilištu rođeni su jedan dječak i jedna djevojčica, u porodilištu u Nevesinju rođen je jedan dječak, a na Odjeljenju porodilišta u Foči u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica.
Vatrogasci su u protekla 24 časa imali 2 tehničke intervencije – ispumpavanje vode iz poplavljenih objekata.
Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Vozačima se zbog mokrih kolovoza i mogućnosti odrona savjetuje dodatni oprez prilikom vožnje. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.
Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je za protekla 24 časa evidentirano jedno krivično djelo “Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga” u Gacku. Dogodile su se i 2 saobraćajne nezgode u Gacku i Trebinju a za posljedicu imaju materijalnu štetu.
U Trebinju je jutros 7 časova izmjereno 11 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 96%, pritisak 978 milibara, vjetar sjeverni do 1 m/s, a palo je 85,5 litara kiše po metru kvadratnom. U Bileći jutros 8 stepeni a palo je 93 litra kiše. U Nevesinju je palo 42 litra kiše a izmjereno je 5 stepeni. U Gacku, gdje je palo 80 litara kiše, jutros u 7 časova je izmjereno 5 stepeni, dok je na Čemernu jutros 4 stepena a palo je 63 litra kiše.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: